Kohupiima-ananassi purukook
Koogi küpsetas Kerli
Retsept
Põhi:
1 pk Juubelitordi pulbrit8 spl jahu
200g võid
Kate:
2 pk kohupiimapastat (vanilje)4 muna
3-4 spl suhkrut
125 g hapukoort
1 sidruni riivitud koor
1 purk konservananassi tükke/ külmutatud või värsekid vaarikaid/kirsse vms
Sega kokku jahu ja Juubelitordi pulber. Sulata või. Kalla sulavõi Juubelitordipulbri ja jahu segule. Sega, kuni moodustub puru. Kalla 2/3 purust koogi põhjaks küpsetuspaberiga kaetud pannile. Ülejäänud 1/3 purust pudista hiljem peale kohupiimakattele.
Sega kokku kohupiimapasta, hapukoor ja suhkur, riivitud sidruni koor. Lisa munad. Kalla segu põhjale, jaota peale ananassitükid ning järgi jäänud taignapuru.
Kata kook pealt küpsetuspaberiga. Küpseta 45 minutit temperatuuril 180 kraadi. Eemalada lõpus koogilt küpsetuspaber ning lase pealt veidi pruunistuda.
No comments:
Post a Comment