Thursday, March 10, 2016

Kanaquiche


Põhi: 150 g võid, 
350 g jahu
1/2 tl soola,
1 muna 
3-4 sl vett

Täidis: 300 g kanafileed, 1 sibul, 1 paprika, 300 g ananassikompotti, 100 g sinihallitusjuustu, 200 g rõõska koort, 1 muna, 200 g riivjuustu
Põhja materjalid võib kõik korraga ära segada, täidises praadida enne kanafilee läbi, lisada sibul ja paprika ja natuke hautada, lõpuks lisada juurde ananass, sinihallitusjuust, koore-munasegu ja riivjuust. Pirukapõhjale lisada täidis ja küpsetada 200 C
niikaua, kuni pealt hakkab ilusaks kuldkollaseks minema.

1 comment:

  1. Väga maitsev oli! Proovisin ka ise järgi ning küpsetasin kanaquiche-i oma külalistele. Kõigile maitses ja palusid kolleegi hea retsepti eest tänada!

    ReplyDelete